banner2779
banner2752
banner2750

 Nevzat Doğan: Topçular’a sahip çıktık

 

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Midyatlılar Derneği’nin konuğu oldu. Topçular’da bulunan dernek binasında dernek Başkanı Zeyni Oğuz ev sahipliğinde dernek üyeleriyle bir araya gelen Başkan Doğan, çay içerek sohbet etti. Aynı zamanda üyelerin sorunlarına da kulak veren Doğan çalışmaları hakkında bilgi verdi. Programda AK Parti İzmit İlçe yöneticisi ve meclis üyesi aday adayı Mehmet Ata Doğan, AK Parti İzmit Topçular Mahalle Temsilcisi Muhittin Bilgiç, AK Parti İlçe SKM yönetim kurulu üyesi Abdullah Bülbül de hazır bulundu.

 

‘HİÇ OLMADIĞI KADAR YATIRIM YAPTIK’

Bölgede yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Nevzat Doğan, geçmiş dönemde Topçular bölgesinde alt yapı sorunlarına girişme konusunda yöneticilerin korktuğunu ve göreve gelmeleri sonrasında ciddi anlamda alt yapı çalışması yaptıklarını söyledi. Topçular’da bulunan meydanda büyük çalışmalar yaptıklarını söyleyen Doğan, “Topçular Merkezi’nde ki duruşu gösterdik. Topçular Mahallesi hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık. Bu mahalleye sahip çıktık. Bu bölgenin en büyük sorunu, planlanırken kültür alanının bırakılmamış olması” dedi.

 

‘2O YILDA YAPILANDAN FAZLA YATIRIM’

Birçok mahallede mahalle konakları yaptıklarını ve Topçulara da aynı şekilde mahalle konağı yapmayı istediklerini söyleyen Doğan, “Gönül rızasıyla birisinin ikna edilmesi halinde biz bir yere mahalle konağı yapmaya hazırız. Biz sizden hiçbir şeyi esirgemiyoruz. Bizim Topçulara yaptığımız yatırımlar, son 20 yılda yapılan yatırımlardan çok fazla. Biz sizlerin rahatlığı ve çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz. Bu bölgede birçok alt yapı çalışması yaptık. Zaman zaman aksamalar yaşandı. Bazı siyasiler başına geçip eleştirilerde bulundu. Onlar neden zamanında yapmadı?” dedi.

 

‘BÖLGENİN DEĞERİ ARTTI’

Birinci önceliklerinin millete hizmet etmek olduğunu söyleyen Nevzat Doğan, “Hakkı hukuku korumaya çalışıyoruz. Birinci planımızda bu var. Bizim görevimiz sizin emanetinizi korumak. Biz sizin hakkınızı korumaya çalışıyoruz. Toplumumuzun menfaatine göre hareket ediyoruz. Mahallemizin sosyal tesise sahip olmasını istiyoruz. Topçular bölgesinin değeri arttı. 5 yıl önceki değerle şimdiki değer arasında çok fark var. Buraya yaptığımız kültür merkezi bile bunu etkiler” ifadelerini kullandı. Doğan toplantının devamında dernek üyelerinin sorularını yanıtladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751