Nevzat Doğan’ın hizmetleri tartışılamaz’
 AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Zabıtan Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın hizmetlerine işaret ederek, “Nevzat Başkanımızın hizmetleri tartışılamaz” dedi

AK Gençler yerel seçimlere kısa bir süre kala tempoyu hızlandırdı. AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından her mahallede çevresi tarafından sevilen gençlere düzenlenen ev ziyaretleri devam ediyor. Zabıtan Mahallesi’nde İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş önderliğinde gerçekleştirilen ev ziyaretlerine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Zabıtan Mahalle Temsilcisi Ferhat Özcan, Gençlik Kolları Mahalle Temsilcisi Kerem Arslan, yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilciği üyeleri katıldı. Düzenlenen programlarda vatandaşların talepleri dinlendi.

‘DESTEK İSTİYORUZ’

Kent ve ülke gündemini meşgul eden konularla alakalı değerlendirmelerde bulunan Başkan Muharrem Tutuş, ev sahiplerinin sorularını yanıtladı. Açıklamalarında yerel seçimlere işaret eden Tutuş, önümüzdeki yerel seçimlerin genel seçim statüsünde olduğuna vurgu yaparak, “Bizler devletimiz, milletimiz insanlarımız diyerek yola çıktık” dedi. Tutuş, hükümete yönelik yapılan operasyonlara işaret ederek, “Milletin iradesiyle iktidara gelen hükümetin görevine kimse son veremez. Bizler AK Parti ve milletimizin üzerinde oynana oyunlara karşı destek istiyoruz” dedi.

‘HİZMETLER TARTIŞILAMAZ’

‘Halkın iradesine sahip çıkalım’ çağrısında bulunan Başkan Tutuş, bu dönemi Türkiye’nin eşik atlama dönemi olarak değerlendirdi. Aynı zamanda İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın hizmetlerinden övgüyle söz eden Muharrem Tutuş, “Başkanımızın İzmit’te çok farklı ve orijinal projeleri var. Nevzat Başkanımızın hizmetleri tartışılamaz. İzmit’in doğusundan batısına her bölgesine el attı” açıklamalarında bulundu. Muharrem Tutuş, önümüzdeki yerel seçimlerde belediyeleri almanın yanı sıra oy oranını arttıracaklarını ifade etti.

‘HER ZAMAN DÜRÜST OLDUK’

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ise yapılan ev ziyaretlerinde vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Başkan Doğan yaptığı açıklamada, “Sizleri seviyoruz. Sizlere verdiğimiz değerden dolayı her birinizin kapısını çalışıyoruz. Biz çocuklarımız daha iyi koşullarda yaşasın diye uğraşıyoruz. Haramı, helali bilen yöneticiler olursa daha güzel hizmetler yapılır ama çarçur edilirse hiçbir şey yapılamaz. Biz bu dönemde işçilerimizin parasını bir gün bekletmedik. Biz her zaman sizlere karşı dürüst olduk” değerlendirmesinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817