NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDILAR!!

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sokak satıcılarına karşı başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Edinilen bilgilere göre İzmit Tren Garı çevresinde uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarını alan polisler, söz konusu yere giderek pusu kurdu. Tren Garı etrafına gizlenen polis ekipleri 6 şahsın aralarında uyuşturucu ticareti yaptığını belirleyince operasyon için düğmeye bastı. 

 
NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDILAR
Saklandıkları yerden çıkan ve şahısların etrafını saran polis ekipleri satıcı olduğu öğrenilen Serkan A. ile Ekrem M.A. isimli şahıslar ile, söz konusu uyuşturucuyu satın alacak olan A.F., H.Ş., M.K. ile A.D.'yi gözaltına aldı. Operasyonda 51 fişek esrar maddesi ile 5 adet extasy hap ele geçirildi. Zanlılar ifadelerinin alınması için emniyete getirilirken, diğer 4 uyuşturucu kullanıcısı alınan ifadelerinin ardından serbest kaldı. Diğer iki zanlı Serkan A. ile Ekrem M.A. ise alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817