Nihat Ergün Kızını Evlendirdi

Ekim ayında 4 kızından Büşra Ergün’ü evlendiren Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, şimdi de Saliha Ergün’ü evlendirdi. Bakan Ergün’ün kızı Saliha ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi’nin oğlu Furkan Tanrıverdi, Ankara’da dünya evine girdi. ATO Congresium'da düzenlenen düğünde çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan  ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç yaptı.

NURİ ALÇO DA KATILDI

Düğüne ayrıca; Başbakan yardımcıları; Bülent Arınç, Beşir Atalay, Bekir Bozdağ, Ali Babacan, Bakanlar; Ahmet Davutoğlu, Ömer Dinçer, Binali Yıldırım, Fatma Şahin, İsmet Yılmaz, Hayati Yazıcı, Faruk Çelik, Recep Akdağ, Taner Yıldız, Erdoğan Bayraktar, Cevdet Yılmaz, Sadullah Ergin, İdris Naim Şahin, Mehdi Eker ve Mehmet Şimşek katıldı. Düğüne katılanlar arasında dikkat çeken bir başka isim ise, Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Nuri Alço oldu.

‘GÖZÜMÜZ ARKADA KALMAYACAK’

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün kızı Saliha ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'nin oğlu Furkan'ın nikah töreni Kur'an tilavetiyle başlarken, nikahta şahitlik yapan Başbakan Erdoğan ise yaptığı konuşmada en az 3 çocuk tavsiyesini yineledİ. İki aileyi de tanıdıklarını belirten Erdoğan, “Aileler çok iyi ailelerdir. Gözümüz arkada kalmayacak” şeklinde konuştu. Nikah töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ise her iki aileye de mutluluklar dileyerek, nikah cüzdanını geline teslim etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817