Nihat Ergün’den Kandıra turu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kandıra’ya yapılan yatırımları inceledi. Bakan Nihat Ergün özellikle sahillerin çok güzel olduğunu dile getirdi

 

Bir takım açılışlara katılmak üzere ilimize gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kandıra’da incelemelerde bulundu. Bakan Ergün’e Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Aydınlık, Kandıra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adil Kurban ve kurum idarecileri eşlik etti.

Hastane gezisi

Bakan Nihat Ergün ilk olarak yapımı devam eden yeni Kandıra Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. Çalışmaların geldiği noktayı yerinde gören hakkında yetkililerden bilgi alan Bakan Nihat Ergün özellikle çevre düzenlemelerinin hastane açılışına kadar tamamlanmasını istedi. Mevcut Kandıra Devlet Hastanesi’ni ve Kerpe sahil bandını da gezen Bakan Nihat Ergün, buradan da Mavi Bayrak alan Cebeci Sahili’ne giderek yapılan çalışmalar ile ilgili incelemelerde bulundu.

Sahillere övgü

Kandıra sahillerini çok güzel bulduğunu ifade eden Bakan Nihat Ergün, Kerpe ve Cebeci sahillerindeki çalışmalar nedeniyle belediye yöneticilerine teşekkür etti. Bakan Nihat Ergün, son olarak kasım ayında yapımı tamamlanacak olan Namazgah Barajı inşaatını gezerek, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram’dan çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler edindi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Ergün ve beraberindekilerin Kandıra ziyareti kısa bir ilçe turuyla sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817