Nikah memurları Gebze’de toplandı

 

2012’de en çok nikah Gebze’de kıyıldı

 

Kocaeli’deki nikah memurları Gebze’de buluştu. Nikah memurlarını Gebze’de ağırlayan Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze’de artık nikahların modern nikah salonlarında kıyıldığını ve 2012 yılında Kocaeli’de en fazla nikahın, mutluluğa imza atan 2 bin 400 çiftle Gebze’de kıyıldığını söyledi   

 

 

Kocaeli’deki nikah memurları Gebze’de bir araya geldi. Kocaeli’nin ilçe belediyelerinde görev yapan nikah memurları, Gebze Belediyesi’ne konuk oldu. Her ay geleneksel olarak farklı bir ilçede yapılan nikah memurları toplantısının sonuncusu önceki akşam Gebze’de yapıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ev sahibi olarak katıldığı toplantıda başkan yardımcısı Ahmet Kisbet ve yazı işleri müdürü Mehmet Yayla da hazır bulundu. Gebze Çatı Restaurant’ta düzenlenen yemekli toplantıda ilçe belediyelerde çalışan nikah memurlarını ağırlamaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker; yeni ailelerin temelinin atıldığı evlilik gibi özel bir ana vesile olan nikah memurlarına bundan sonra çalışmalarında başarılar diledi. Gebze’de artık nikahların, modern nikah salonlarında kıyıldığını da hatırlatan Başkan Köşker ayrıca, 2012 yılında kıyılan 2 bin 400 nikahla Kocaeli’de en fazla nikahın kıyıldığı ilçenin Gebze olduğu bilgisini de konuklarıyla paylaştı. Nikah memurları gelecek toplantıda Dilovası’nda bir araya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817