banner2779
banner2752
banner2750

 Nikah tamam, düğün eylülde

 Çiftin nikâhını Başkan Baran kıydı.

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın makam şoförü olan Salim Mollaoğlu’nun kardeşi, Çaykur’dan emekli İdris ve Fatma Mollaoğlu’nun da oğlu olan Tunahan, Zeynep ve Refik Şenlik çiftinin kızı Serap ile hayatını birleştirdi. Çiftin nikâhını ise Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen tören ile Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kıydı.

SAYGI EKSİK OLMASIN

Başkan İsmail Baran, bir ömür için ‘evet’ diyen genç çifte ömür boyu mutluluklarda dilerken, evlilik cüzdanını geline verdi. Başkan Baran, genç çifte nasihatte de bulunurken “Mutluluğun sırrı, sevgi ve saygı. Bu ikisi hayatınızdan hiç eksik olmasın” dedi. Çifte Başkan Baran tarafından Kur’an ve Türk bayrağı hediye edildi. Çiftin düğünü ise 9 Eylül’de Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751