banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

NİKAHA BİSİKLETLE GELDİLER

Burçin Ölmez ile Ali Serttaş çiftinin nikaha dairesine gelişi sırasında İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da bisiklet kullanarak eşlik etti. Yahya Kaptan Mahallesi’nden Yunus Emre Kültür Merkezi’ndeki nikah salonuna kadar bisikletle gelen çiftin nikahını da Başkan Doğan kıydı.

Bisiklet sevdalısı gençlerin nikahını kıyarak bir hayat boyu mutluluk dileğinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ gençlerimizin bisiklet sevdalısı olmasına çok sevindim. Çünkü 9 yıldan beri İzmit’in bisiklet şehri olması için çalışıyoruz. Bunun için 70 bin öğrenciye bisiklet hediye ettik, bisiklet yolları, bisiklet parkları yaptık. Burçin Ölmez ile Ali Serttaş çiftinin nikah masasına bisikletle gelmeleri de çok anlamlıydı. Ben de kendilerine eşlik etmekten büyük mutluluk duydum. Bisiklet sağlık demek, ekonomi demek, mutluluk demektir. Bilimsel araştırmalar bisiklet kullananların daha mutlu ve sağlıklı olduğunu göstermektedir” dedi.

 

HERKES BİSİKLET KULLANSIN

Nikah masalarına yaklaşık 2 kilometre bisiklet kullanarak gelen damat Ali Serttaş’ta vatandaşları bisiklet kullanmaya davet ederek “ biz günlük yaşantımızda da  bisiklet kullanıyoruz. Bisiklet bizim için adeta bir tutkudur. Nikahımıza da bisikletle gelerek bu konuya dikkat çekmek, farkındalık oluşturmak istedik. İzmit’in bisiklet şehri olması için örnek projeler yapan Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır” şeklinde konuştu. Çift nikahın ardından evlerine de yine bisikletle gittiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826