NİLGÜN ÖĞRETMEN GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI
 Bursa’da geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden Nilgün Aydın’ın (50), cenazesi sınıf öğretmeni olarak görev yaptığı okuluna son kez omuzlarda getirildi. Eşi ve öğretmen arkadaşları tarafından omuzlarda bahçeye alınan Nilgün öğretmenin, içeri girmesiyle bahçede bulunan kalabalık gözyaşlarına boğuldu. Görev yaptığı okulda ve çevresinde çok sevilen Nilgün Aydın’ın tabutu okul girişine konuldu ve yine gözyaşları arasında dualar edildi. Bu sırada bazı öğretmenler baygınlık geçirdi ve bahçede arkadaşları tarafından müdahale edildi.

Bahçede annesinin cenazesine katılan lise öğrencisi Umut Aydın ve eşini son yolculuğuna uğurlayan Muammer Aydın’ı teselli etmek mümkün olmadı. Nilgün Aydın, okulda yapılan törenin ardından, Mehmet Akif Ersoy Camii’nde kılınan öğlen namazından sonra Körfez Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
arda demirkol 8 yıl önce

ben onun öğrencisiydim

banner2817