Nizam Sokak’a 2.500 Ton Asfalt

Körfez Belediyesi, sanayi kuruluşları içerisinde yer alan vatandaşların da sıklıkla kullandığı Nizam Sokak’taki sorunu çözdü, yol Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma sonrasında konforlu hale getirildi. Ekipler ilk olarak mevcut yolda kazıma işlemi gerçekleştirdi ve hemen ardından PMT serimi yapıldı.

SICAK ASFALT DÖKÜLDÜ

14 metre genişliğinde yer alan yol da daha sonra Körfez Belediyesi ekipleri tarafından asfalt serimi yapıldı. Toplamda 2.500 ton sıcak asfaltın döküldüğü Güney Mahallesi Nizam Sokak’taki yol, daha konforlu hale getirildi. Vatandaşlar ve şoförler ise Körfez Belediyesi’ne çalışma dolayısıyla teşekkür etti.

BAŞKAN SÖĞÜT YERİNDE İNCELEDİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de Nizam Sokak’taki çalışmaları yakından takip etti. Asfaltlama çalışması sonrasında bölgede inceleme yapan Başkan Söğüt, “Vatandaşlarımızın talepleri vardı. Ulaşım aksı açısından önemli bir caddeydi. Çalışma tamamlandı ve çok güzel oldu” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817