banner2779
banner2752
banner2750

NUH ÇİMENTO’NUN GELENEKSEL İFTARI YAPILDI
 Nuh Çimento Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, Nuh Çimento Ceo’su Gökhan Bozkurt, Genel Müdür Hayrettin Şener, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Eskiyapan, Metin Benli, Ahmet İlhan Göbülük, Ahmet Faik Paralı, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ,  Deniz Ticaret Odası Kocaeli Temsilcisi Vedat Doğusel, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Soner Şahin, Gebze Teknik Üniversite Rektörü Haluk Görgün ve çok sayıda il protokolü ve davetli katıldı.

Yapılan yemek duasının ardından yemeğe geçildi ve toplu olarak oruç açıldıktan sonra, Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin hoş geldiniz konuşması yaptı. Bilgin, her yıl geleneksel olarak düzenlenen  iftar davetinde, yine bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’Önümüzdeki yıllarda da devam edecek olan iftarlarda buluşmak dileğiyle, davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’da konuşmasında, Nuh Çimento’nun istihdam ve bölgeye sosyal yardımları konusunda görevini, yapan kuruluşlardan olduğunu belirterek, ‘’Nuh Çimento ailesi, kazandığını paylaşan, eğitim başta olmak üzere sosyal konularda üzerine düşen görevi yerine getiren bir gönül yapısına sahip. Türkiye’nin kalkınmasında böyle kurumların büyük önemi var. Ramazan ayının bereketini arttırmak için bu sofrada buluştuk, Nuh Çimento benzeri kurumlar gibi yatırımların artmasını temenni ediyorum’’ dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751