Nüzhetiye Şelalesi Büyüledi!


Körfez Belediyesi’nin desteğiyle ayarlanan  servis aracı ile Körfez Devlet Hastanesi’nde çalışan personelimizin şehir hayatından uzaklaşıp  deşarj olabilmesi  ve motivasyonlarını artırmak amacıyla Cumartesi sabahı planladığımız gezimizi  Başhekim Uz. Dr. Ahmet Sarıışık ve yöneticilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.




Gölcük Şelale Alabalık  Tesisleri’nde Şelale manzarasında yapılan kahvaltıdan sonra Bilal Arıcıoğulları öncülüğünde doğa yürüyüş parkurunda yürüyüşümüze  başladık. Tesisin içinde bulunan Şelale ile toplam 3 takım şelaleden oluşan parkurumuzun finalini yaklaşık 1.8 km olan yürüyüşümüzden sonra muhteşem manzarası ile Şelalelerin en büyüğü olan Nüzhetiye Şelalesi ile tamamladık. Keyifli geçen dönüş yolculuğumuzda ise tesiste mola vererek dinlendikten sonra tatlı bir yorgunlukla hastanemize döndük. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817