O AİLE YARDIM BEKLİYOR

 İki kolu kesilen, makineye bağlı olarak yaşayan eşinin yanından hiç ayrılmayan Leyla Aydınoğlu için, resmi makamlar tarafından 'YARDIM TOPLAYABİLİR'  diye izin verildi  Talihsiz gencin eşi Leyla Aydınoğlu, abisi Gürkan Aydınoğlu ve hayırsever Elif mıcık tarafından oluşturulan bir komisyon ile Vakıfbank Körfez Şubesi'ne yardım hesabı açıldı.  Acılı eş Leyla Aydoğdu, " Eşim makineye bağlı olarak yaşıyor. iki çocuğum var. Gelirimiz yok. Mağdur durumdayız. Devletimizin yetkili kurumlarından ve hayır severlerden maddi ve manevi destek bekliyoruz. Zor günlerde bizlere destek çıkmalarını istiyoruz."dedi.

RESMİ OLARAK AÇILAN HESAP NUMARASI

Çamlıtepe Mahallesi İkiçeşme Sokak üzerinde ikamet eden Aydoğdu ailesi için Körfez Kaymakamlığı tarafından açılan Hesap;  VAKIFBANK KÖRFEZ ŞUBESİ:

İBAN NUMARASI:  TR 550001500158007305898011

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817