O canının derdinde patronu pizza
 Türkiye’nin bütün büyük kentlerinde olduğu gibi, İzmit’te de motosikletli kuryeler hem kendi hayatlarını riske atıyor, hem çevreleri için ciddi risk yaratıyorlar.

İzmit Kuruçeşme’de meydana gelen kaza da bu riskin önemli bir örneğiydi. Müşterilerine siparişlerini yarım saat içinde teslim etmek konusunda güvence veren, “Siparişiniz yarım saati geçerse, para almam” diyen pizza firmasının  motosikletli kuryesi  Murat Aksoy(20), 34 KA 8204 plakalı motosikleti ile  Şirintepe bölgesindeki bir eve siparişi bıraktıktan sonra, pizzacının Kuruçeşme’deki şubesine dönüyordu. Pizza firması sorumlusu, kuryeyi yeni siparişlerin beklediğini, çok hızlı dönmesi gerektiğini söylemişti.

Murat Aksoy,  dükkana biran önce geri dönmek için hız yapınca, Kuruçeşme merkezde dengesini kaybetti. Motosikletin devrilmesi sonucu altında kalan genç kurye yaralandı. Olay yerinde yerde yatarak ambulans bekleyen  Murat Aksoy’un telefonu sürekli çalıyordu ve asgari ücretle çalıştığı pizza dükkanının sorumlusu, “Nerede kaldın. Teslim edilecek pizzalar seni bekliyor” diye bağırıyordu.  Moto kurye Murat Aksoy, ambulansla Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817