banner2779
banner2752
banner2750

 O, Kocaeli'nin tek bayan piyanist sanatçısı
 Bayan eğlencelerinin aranan ismi...  Kocaeli'nin tek bayan piyanist sanatçısı... Yakın arkadaşlarının 'Sultan'  diye hitap ettiği; içinde bulunduğu camianın 'Çılgın Demet' dediği isim.

Bayan bayana eğlence mekanlarının aranan isimlerinden biri olan Kocaeli'nin ilk ve tek piyanist sanatçısı 'Sultan' lakaplı Demet Yıldız Karaca, hem söylediği türkülerle;  hem de çaldığı parçalarla eğlencenin tadını zirvelere ulaştırıyor. Karadenizli olması, programlarda katılımcıları coşturma adına hareketli olması nedeniyle de 'Karadeniz'in hırçın, Kocaeli'nin Çılgın Demet'i olarak bilinen Demet Yıldız  Karaca, ülkemizin hemen hemen her yöresine ait parçaları hem söylüyor, hem çalıyor. Yapılan organizasyonların aranan ismi olan Demet Yıldız Karaca, Kocaeli dışında bir çok ilde de programlara katılarak hem çalıyor, hem de söylüyor. Katıldığı programlarda katılımcıların istek türkülerini de seslendiren Demet Yıldız Karaca, ülkemizin yetiştirdiği önemli sanatçılardan biri olarak gösteriliyor. Kendine has yorumu ve çaldığı piyano ile kadın kadına programlarının vaz geçilmez müzisyeni Demet Yıldız Karaca, aynı zamanda sosyal aktivitelerdeki hareketliliği ile de tanınıyor. Kendisi lisanslı ve dereceli karateci olan Demet Yıldız Karaca, yaşantısı ve başarısı ile bayanlara örnek olan bir sanatkar konumunda bulunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751