banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

O Mahallenin Logosu Var

Üzerinde at üzerinde Osmanlı askeri yer alan logo, “Sipahiler Mahalle Muhtarlığı” olarak tanıtıldı. Seçimlerden kazanan taraf olarak çıkan yeni Muhtar Murat Tezel, ilk olarak yaptığı çalışmaların başına logo hazırlığını yerleştirdi.

Daha önce de örnek köy olarak seçilen Sipahiler Mahallesi’ni, yeniden gündeme taşımak ve her kesin tanımasını sağlamak istediğini söyleyen Murat Tezel, hazırlattığı logo ile tanıtımlar yapacaklarını ifade ederek, “Mahallemiz adına düzenleyeceğimiz etkinliklerde, davetlerde artık kurumsal bir yapıya sahip olarak logomuzla hatırlanacağız. Bu mahalle halkına verdiğim sözler arasında yer alıyordu ve gerçekleştirdim” dedi.

Sipahiler Mahalle Muhtarı Murat Tezel, köylerinin tanıtımı için de iletişim sayfası kurduklarını, bu şekilde de sosyal medya da paylaşımlar yapacaklarını, meil vasıtasıyla da mesajların iletileceğini belirtti. Sipahiler Mahallesi için açılan meil adresinin, [email protected] olarak belirlendiği duyuruldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826