O Muhtar Adayı Açıklama Yaptı

Benim evim tamamlanmak üzere ama zaten ben orda baba evinde gözüküyorum ve geçen seçimlerde de oy kullandım” dedi.

Körfez’de şikayet üzerine İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden alınan ve seçim öncesi adres taşınması hakkında inceleme başlatılmıştı. Taşındığı söylenen adreslerle ilgili polis ve jandarma araştırma yaparken, adresini taşıdığı söylenen Murat Tezel’de açıklama yaptı. Murat Tezel açıklamasında adres taşıması yapmadığını, köyde baba evinde kayıtlı olduğunu belirterek, “Son seçimlerde ben ve eşim burada oy kullandık. Bitmek üzere olan ve inşaat gecikmesi yaşadığım yeni evime adresi taşıdım, ama zaten köyde baba evinde kayıtlıyım. Diğer adreslere gelince şisteler asıldığında son seçimde 210 olan seçmen sayısının 235’e çıktığını ve yeni adresler taşındığını gördüm. Ben de bunun üzerine köyde evi olan ve oy kullanmaya hakkı bulunanlara çağrı yaparak, oylarına sahip çıkmalarını istedim. Köyümüzün birçok hizmete ihtiyacı var ve bu nedenle de vatandaşlarımızdan iyi bir yönetim için oylarını köylerinde kullanması için çağrı yaptım. Kimseyi özellikle çağırmadım, genel bir çağrı yaptım” dedi.

Murat Tezel, 17 Ocak sonrasında ikinci asılacak olan listede 235 olan seçmen sayısının 265’lere ulaşmasını beklediklerini de ifade ederek, “Ben de geçen dönemde ki seçmen listesine eklenen isimleri araştırdım ve köyde oy kullanmaması gerekenleri belirledim. Yüksek Seçim Kurulu’na bunları sunarak itirazımı yapacağım” dedi.

Tezel, köyde başta çocuk parkları, köy camisi ve mezarlık olmak üzere her alanda hizmet eksikliği yaşandığını, seçilmesi halinde de ilk aşamada bunları yaptıracağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817