O Muhtar İşlemleri  Paralı Yaptı

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Muhtar Metin Kaplan, SMA hastası Hamza bebeğin tedavisine katkı sağlamak amacıyla kampanya tamamlanana kadar işlemlerden yeniden ücret almaya başladığını duyurdu.

Metin Kaplan yaptığı paylaşımda, “İzmit sanayi mahallesi muhtarımızı tebrik ediyorum ve bu kampanyada bende var olduğumu değerli mahalle sakinlerime bildiriyorum;

Göreve başladığım günden sonra tüm işlemlerden ücreti kaldırmıştık.SMA hastası HAMZA  BEBEĞİN Tedavi görüp yaşaması için 44 gün kaldı.

Ocak ayı sonuna kadar muhtarlığımızda yapılacak tüm işlemler ücretlidir.Toplanılan para HAMZA BEBEĞİN'in tedavisi için kullanılacaktır.

Ayrıca bu kampanya için Kuveyt Türk bankasında anne Arzu Aktaş adına hesap açıldı ıban numarası TR11 0020 5000 0968 5226 4000  01 "Hamzaya nefes"yazması yeterli” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817