banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

O TIR ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI..!

Körfez’de geçtiğimiz haftalarda 2 öğrencinin hayatını kaybettiği bir kaza meydana gelmişti. Olayla ilgili gözaltına alınan tır sürücüsü Harun Gündoğdu tutuklandı. Tır sürücüsü Harun Gündoğdu ifadesinde yük boşaltmak için sıra beklediğini bu nedenle tırı olayın olduğu yere park ettiğini ifade etti. Gündoğdu, olayın yaşandığı yerde park etme yasağının olmadığını iddia etti ancak yaşanan olay için üzgün olduğunu ve suçlamayı kabul ettiğini belirtti. Gündoğdu taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan tutuklanarak Kandıra Cezaevi'ne gönderildi.

Ne olmuştu?

Barbaros Mahallesi'nde oturan Fikret Avran, iddiaya göre, servisi kaçıran çocukları Şükrü Azizcan ve Şiyan Azizcan Avran ile komşularının oğlu Mahmut Hulagü'yü İgsaş Ortaokulu'na götürmek üzere yola çıktı. Fikret Avran yönetimindeki 80 GV 075 plakalı otomobil, kontrolden çıkıp, yol kenarında park halindeki 78 DA 392 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada Fikret Avran ve oğulları ile komşusunun oğlu yaralanırken, otomobilin sağ tarafında hasar meydana geldi. Kaza ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. İtfaiye ekibinin araçtan çıkardığı 4 yaralıya, sağlık görevlileri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Ağır yaralı olduğu belirlenen Mahmut Hulagü, ambulansla Körfez'deki özel hastaneye kaldırılırken, Fikret Avran ve oğulları Şükrü Azizcan ile Şiyan Azat Avran ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Mahmut Hulagü ve Şükrü Azizcan Avran, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili gözaltına alınan tır sürücüsü Harun Gündoğdu tutuklandı. Tır sürücüsü Harun Gündoğdu ifadesinde yük boşaltmak için sıra beklediğini bu nedenle tırı olayın olduğu yere park ettiğini ifade etti. Gündoğdu, olayın yaşandığı yerde park etme yasağının olmadığını iddia etti ancak yaşanan olay için üzgün olduğunu ve suçlamayı kabul ettiğini belirtti. Gündoğdu taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan tutuklanarak Kandıra Cezaevi'ne gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826