Odalar Ve Esnaf Gün Yapmaya Başladı

Önceki gün bunun için bir araya gelen ve aralarında oda başkanı, dernek başkanları, siyasiler, iş adamları, esnafın olduğu 22 kişi gün yapma kararı aldılar.

Kahvaltıda bir araya gelen 22 kişilik gurup, her ay adam başı 2 bin 500 lira toplamaya karar verdiler. Bu şekilde toplanacak olan 30 bin lira, Ağadere esnaflarından ve Saadet Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tahtalı’ya ilk sırada olduğu için teslim edilmeye başladı.

Uygulama ile toplanan paralar her ay kurada sırası gelen esnafa teslim edilecek. Esnaf gününe katılanlar arasında Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Kocaeli, Kantinciler Derneği Başkanı Ali Can Kazgan, iş adamı ve Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Recep Sarıdoğan gibi önemli isimler de yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817