banner2779
banner2752
banner2750

OFLU HOCA’NIN ŞİFRESİ 2, KÖRFEZ’DE GALA İLE BAŞLADI.
 Körfez Yeni Yalı Mahallesi’nde faaliyette olan Körfez Center AVM’de vizyona giren, Oflu Hoca’nın Şifresi adlı filmin ikincisi, filmde oynayan oyuncu ve yönetmenin de katıldığı gala ile başladı.

Filmin galasında, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen programa katılan çocuklar ve polisler de yer aldı. Gala başlamadan önce AVMN’ye gelen filmin oyuncuları adeta hayranların hücumuna uğradı. Özellikle genç kızlar Başrol oyuncusu Çetin Altay başta olmak üzere oyuncularla selfie yapıp, resim çektirmek için yarıştılar. Daha sonra sinema salonuna giren sanatçılar, koltuklara yerleşen izleyicilere kısa espiriler yaparak, duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Galaya gelen oyuncuları, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, AVM Yöneticisi Aynur Vergili ve Seydanlar İnşaat sahibi Tahir Kavun yalnız bırakmadılar.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751