Oğlunu kurtardı, ayakları kırıldı.

Alınan bilgi ve iddialara göre, geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, Zeki Solmaz oğlunun balkondan düşmekte olduğunu gördü. Hemen oğlunu yakalamak için hamle yapan ve birlikte ikinci kattan beton zemine düşen Zeki Solmaz’ın ayakları topuklarından kırıldı. 3 yaşındaki oğlu Miraç Solmaz’ı havada yakalamayı başaran ve kurtaran baba, bunun sevincini yaşarken, asgari ücretle çalıştığı işine gidemez hale geldi.

Hastanede tedavisi yapılan ve evde iyileşmek için bekleyen Zeki Solmaz, çalışamadığı için ödemeleri de aksamaya başladı. Hayatını kurtardığı oğlu Miraç’ı gözünün önünden ayırmayan Zeki Solmaz, kendisine ve ailesine yardım edecek hayırseverleri bekliyor.

Çalışamadığı için evin geçimini sağlayamayan ve biriken ödemeleri nedeniyle de sıkıntı yaşamaya başlayan Zeki Solmaz, en azından yeniden çalışabilecek duruma gelinceye kadar kendisine yardım edecek, zor günlerini atlatmasına yardım edecek hayırseverleri bekliyor. Zeki Solmaz, İstanbul Sancaktepe Mevlana Kırgülü Sokak Numara 4/3’te oturuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817