OĞLUNUN KURŞUN  YAĞDIRDIĞI MUZAFFER TUNÇ KURTARILAMADI
 Körfez Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi dün öğle saatlerinde silah sesiyle yankılanmıştı. Mahalle sakinlerine korku dolu dakikalar yaşatan olay iddialara göre şöyle gelişmişti: İlçede yorgan dikimi işiyle uğraşan ve ilk eşinden ayrılarak ikinci evliliğini yapan 49 yaşındaki Muzaffer Tunç, yeni eşiyle birlikte hasta olan annesi Hatice Tunç’u ziyarete gelmişti.

 

KURŞUN YAĞDIRDI

Babasının ziyaretinden haberdar olan 22 yaşındaki Uğur Tunç da babaannesinin evine gelmiş, baba-oğul evin arka tarafındaki bahçede konuşurken, 4 yıl önce yaşanan ayrılık gündeme gelmişti. İkilinin tartışması kısa sürede kavgaya dönüşmüş, bu sırada Uğur Tunç, hızla içeri girip, av tüfeğini alarak babasının üzerine ateş etmeye başlamıştı.

 

HASTANEDE ÖLDÜ

Babasını bacağından ve sırtından vuran Uğur Tunç, olay yerine gelen polislere elindeki tüfekle birlikte teslim olmuştu. Olay yerinde 6 adet boş kovan bulunurken, durumu ağır olan Muzaffer Tunç, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Muzaffer Tunç, kaldırıldığı hastanede gece saat 02:30 sularında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817