banner2779
banner2752
banner2750

Öğrenci Yurdu Eğitim Dönemine Hazır Olacak

  

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerinin yararlanması için Üçtepeler mevkiinde yurt binası inşa ediyor. Büyük oranda tamamlanan öğrenci yurdu yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilere hizmet verecek.

 

HER TÜRLÜ İHTİYAÇ DÜŞÜNÜLMÜŞ

Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin faydalanacağı yurt binası büyük oranda tamamlandı. Spor salonu, fitness alanı, konferans binası gibi sosyal alanların bulunacağı yurt binasında öğrencilerin her türlü ihtiyacı düşünülmüş. İnternet, çizim odaları, mescit, kütüphane gibi öğrencilerin ihtiyaçları ihmal edilmemiş. 

 

İÇ İMALATLAR SÜRÜYOR

Yapının iç işleri devam ederken A blok, B blok, B2 blok, B1 ve C blok kısımları tamamlanan yapının A, B ve B2 blok kenet çatı imalatları bitti. Tüm merdivenlerin mermer imalatları tamamlanırken bina giriş cephesi boya imalatlarına başlandı. B blok laminant parke imalatı süren binanın ıslak hacim metal asma tavan imalatları devam ediyor. A blok kapı montajları yapılırken spor salonu duvar imalatları sürüyor. A ve B blok yangın merdiveni paslanmaz korkuluk imalatları ise bitirildi. Spor salonu, A ve B blok teras izolasyon imalatları tamamlanarak koruma betonları döküldü.

 

TAM DONANIMLI OLACAK

Umuttepe bölgesine inşa edilen yurt binası 430 kişi kapasiteye sahip olacak. KOÜ Kampüsü’ne yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta yer alan binada yatakhaneler, çalışma odaları, kütüphane, 400 kişilik konferans salonu, sohbet odaları, mescit, çamaşır ütü odası, internet odası, çizim odası, atölyeler bulunacak. Yapının içinde 132 metrekare fitness salonu, 540 metrekare spor salonu 162 metrekare okçuluk salonu, 160 metrekare ayrı spor salonu öğrencilerin sportif aktiviteler gerçekleştirmesine imkan verecek.

 

430 KİŞİLİK

7 bin 334 metrekare arsa üzerine kurulan yurt binası 3 bin 391 metrekare oturum alanına sahip olacak. 7 kat şeklinde yapılacak olan bina 138 adet 3 kişilik, 4 adet 2 kişilik, 8 adet de tek kişilik odalar olmak üzere toplam 430 kişi kapasiteli olacak. Yapı içinde ayrıca valiz odası ve 550 metrekare genişliğinde bir de sığınak bulunacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751