ÖĞRENCİLER AYGÜN’Ü MUAYENE ETTİ
 Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programda öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden güzel eserler görücüye çıktı. ‘Okulumu ve Mesleğimi Seviyorum’ sloganıyla düzenlenen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin, İl Yöneticisi İshak Yıldırım, İlçe Yöneticisi Aykut Sunar katıldı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen ve birbirinden güzel eserlerin yer aldığı programın ev sahipliğini yapan Okul Müdürü Dr. Elif Yapıcı Kulaksız, Milletvekili Zeki Aygün ve AK Partili yöneticilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Giyim, el sanatları, çocuk gelişimi, grafik ve hasta bakım bölümü öğrencileri tarafından birbirinden güzel eserlerin sergilendiği programda konuşan Milletvekili Zeki Aygün, öğrencilere eserlerine vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ederek, okullarını ve mesleklerini sevmelerinin çok önemli olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Aygün okul yöneticileriyle birlikte eserlerin sergilendiği alanı gezerek ele emeklerini inceledi.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817