Öğrenciler için bir araya geldiler

Kuruluşundan bugüne kadar geçen iki yıllık süreçte önemli işlere imza atarak ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan 55 öğrenciye burs veren Derince Okutan Anneler Derneği, çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdürüyor

 

Sosyal Tesisler’de buluştular

Bu yılki hedefini 60 öğrenciye burs imkanı sağlamak olarak belirleyen Derince Okutan Anneler Derneği’nin öğrencilerin eğitim yaşamlarına katkı sunmak maksadıyla makbuz karşılığında bağış topladığı buluşması bu kez Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Dernek başkanı Nihal Alemdar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, AK Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Hülya Akdilek, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark’ın eşi Esen Ark, AK Parti Körfez İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Engin Koyun’un eşi Sevinç Koyun, Okutan Anneler Derneği yönetim kurulu üyeleri, okul aile birliği yöneticileri ve hanımlar büyük ilgi gösterdi. Kuruluşundan bugüne kadar geçen iki yıllık süreçte önemli işlere imza atarak ekonomik anlamda sıkıntı yaşayan 55 öğrenciye burs veren Derince Okutan Anneler Derneği, bu yıl hedefi çok daha büyüttü.

 

‘Yolumuza büyüyerek devam ediyoruz’

Bu yıl 60 öğrenciye burs vermeyi amaçlayan dernek yönetiminin Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmasında yine öğrenciler yararına bağış toplandı. Dernek yönetimi olarak birçok proje geliştirdiklerini söyleyen Nihal Alemdar, yaptığı konuşmada “Bizim hedefimiz başarılı olan ve maddi durumu nedeniyle sıkıntı yaşayan öğrencilerimizin yanında olarak, onların eğitim hayatına bir nebze olsun katkı sağlamak. Bu niyetle çıktığımız yolda iki yıldır çok önemli mesafe kat ettik. Sağ olsun gerek Derinceli hanımlar gerekse ilimizin farklı noktalarından gelen misafirlerimiz her zaman derneğimize katkı sundu. Bizler başladığımız zamanki hedefimizi yükselttik ve yolumuza büyüyerek devam ediyoruz.” dedi. Nihal Alemdar, ayrıca her vatandaşın ayda 10 TL ödeyerek üniversite öğrencilerinin eğitimine katkı sunabileceği ‘Siz de bir üniversite öğrencisine çare olun’ adlı kampanyanın sürdüğünü de sözlerine ekledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817