ÖĞRENCİLER, POLİSLERLE BİRLİKTE ÇANAKKALE VE İSTANBUL’U GÖRDÜLER
 Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü' nün yürüttüğü, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında olan "Kocaeli'nin Yarınları Emniyetle Şekilleniyor" projesi kapsamında, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan YIKILMAZ ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü İsmail ŞAHİN'İN nezaretinde  88 öğrenciyle, atalarımızın bizlere bıraktığı kültürel mirası yakından görmek ve geçmişini anlayıp bugününü anlamlandırabilen bireyler oluşturmak, çocukların sosyalleşmelerini sağlamak ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacıyla hafta sonu Çanakkale ve İstanbul iline kültürel ve tarihi gezi etkinliği düzenlendi.

Daha önce de sinemaya gitmeyen çocukları sinema salonlarına, tiyatro izlemeyen çocukları tiyatroya taşıyan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri, bu kez de öğrencileri Çanakkale ve İstanbul’a götürdüler. Zevkli geçen gezide, tarihimizi yakından gören ve atalarımızı anan çocuklar, özellikle Çanakkale’de ki izlenimlerini unutamadılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817