Öğrencilerden  Köşker’e eko çiçek!

‘Sıfır atık’ parolasıyla eko okul projesinin ilk kez hayata geçirildiği Koç Ortaokulu öğrencileri Başkan Köşker’i ziyaret ederek kendisine ambalaj ve kağıt atıklarından yapılmış eko çiçek hediye etti. Öğrenciler ayrıca Başkan Köşker’e yeşil bayrak sözü verdi 

 

BAŞKAN’A ÖZEL HEDİYE

‘Sıfır Atık’ parolasıyla eko okul pilot uygulamasının yapıldığı Koç Ortaokulu öğrencileri Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti. Okul müdürü İrfan Yılmaz, müdür yardımcısı Yunus Emre Küpeli, koordinatör öğretmen Yasemin Mert Kaya ile birlikte Başkan Köşker’i makamında ziyaret eden Koç Ortaokulu öğrencileri, projenin ilk defa okullarında uygulamaya konulduğu için başkana teşekkür etti. Çevre bilincinin küçük yaşlarda kazanılmasının gerektiğini dile getiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Siz değerli evlatlarımızı, projemizi sahiplendiğiniz ve desteklediğiniz için kutlarım. Atıklarımızı çevreye atmayarak ayrıştıracağız. Böylelikle hem ekonomimiz kazanacak hem de çevremiz kirlenmeyecek.

YEŞİL BAYRAK SÖZÜ!

Çevresine duyarlı sizler, hem büyüklerinize hem de sizden sonra gelecek yeni nesillere örnek olacaksınız” dedi. Başkan Köşker, ziyarete gelen çevreye duyarlı öğrencilerle dersleri hakkında da sohbet etti. Öğrencilere derslerinden arta kalan zamanları spor yaparak ve bir müzik enstrümanı çalarak değerlendirmeleri tavsiyesinde bulundu. Çevreye ‘sıfır atık’ hedefiyle ilk defa kendi okullarında hayata geçirilen ‘eko okul’ projesine verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Koç Ortaokulu öğrencileri,  Başkan Köşker’e projeye sahip çıkarak ve katkı sunarak yeşil bayrağı okullarına kazanacakları sözünü verdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesi ve Başkan Köşker’in çocuklara hediye takdiminin ardından sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817