banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÖĞRENCİLERE TİYATRO İLE ÇERE EĞİTİMİ VERİLDİ

Minik öğrenciler ilgiyle takip etti

Geri dönüşüm noktasında önemli çalışmalara imza atan Derince Belediyesi, Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) işbirliğinde önemli bir programa daha imza attı. Çevre duyarlılığını arttırmak ve çevre sağlığına katkı sağlamak amacıyla Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen tiyatro etkinliğini minik öğrenciler ilgiyle takip etti.

Çevre temizliği ve geri dönüşüm

Fulya Şirin’in yazıp yönettiği oyunda ÇEVKO tiyatro grubu oyuncuları Gonca Cilasun, Deniz Çeküç, Mustafa Yalvaçlı, Elif Küçükkoyuncu, Emsal Yeşilbingöl ve Aykut Karatay yer aldı. "Dönüşüm İyi Gelecek" adlı çocuk tiyatro oyununu izleyen minikler, çevre temizliğini ve geri dönüşümün önemini eğlenerek öğrendi. Çevre bilincinin aşılandığı tiyatro oyununun sonunda öğrencilere bilgilendirme amaçlı broşürler dağıtıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826