banner2779
banner2752
banner2750

Öğrencileri zehirliyorlar
 ÖNCE BEDAVA
İzmit’te Turan Güneş Caddesi’nde 221 numaralı iş yerinde tütün satışı yapan şahıs, çevredeki okul öğrencilerine zaman zaman bedava, zaman zaman da parayla satış yapıp, öğrencileri zehirliyor.

Alınan bilgi ve iddialara göre, öğrencilerin yaşananları evde ailelerine anlatması üzerine, veliler söz konusu iş yerine giderek konuşmak istediler. İş yerinde çalıştığını ve patron olmadığını beyan eden şahıs, velileri karşısında görünce bir hata yaptığını ve bu olayın büyütülmemesi gerektiğini ve kapatılmasını gerektiğini söyledi.


RUHSATIDA YOK!!!

Bu arada, faaliyet gösteren tütüncünün, belediyeden ruhsatsız olduğu ve konum olarak ta okul, cami, hastane gibi yerlere olması gereken uzaklık şartını taşımadığı görüldü.

Veliler tütün ve sarma sigara veren şahıs ya da şahısların öğrencileri yavaş yavaş kötü alışkanlıklara alıştırmayı düşünmesinden ve sonrasında da uyuşturucu türü maddeleri satmalarından korktuklarını ifade ettiler.

Öğrenci velileri belediye yetkililerinden ruhsatsız olan bu iş yerinin kapatılmasını ve emniyet yetkililerin gerekeni yapılmasını istiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751