‘Öğretmenler başımızın tacıdır’
 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Derince’de eğitim sendikalarının düzenlediği etkinliklere katılan Başkan Alemdar, öğretmenliğin en kutsal mesleklerden biri olduğunu söyledi

 

Eğitim camialarından özel gün etkinlikleri

Öğretmenler Günü nedeniyle ülkemizin her noktasında olduğu gibi Derince’de de birçok etkinlik organize edildi. İlçe Kaymakamlığı’nın düzenlediği resmi programların dışında çeşitli sivil toplum kuruluşları ve sendikalar da bu anlamlı gün gerekçesiyle birbirinden farklı etkinliklere imza attı. Etkinlikler kapsamında Saray Sofrası’nda üyeleriyle bir araya gelen Türk Eğitim Sen ve Sahil Sosyal Tesisleri’nde bir etkinlik gerçekleştiren Eğitim-İş’in organizasyonlarına Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar da konuk oldu. Türk Eğitim-Sen Derince Temsilcisi Halil Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen Saray Sofrası’ndaki buluşmada il 1 nolu şube başkanı Süleyman Pekin, şube sekreteri Yaşar Şanlı, il yöneticisi Murat Olgun, ilçe yöneticileri Oruç Sulusaray, İsmail Erkaya, Birsen Olgun, Hakan Öztürk, İsmail Boğa ve üyeler hazır bulundu.

 

Başkan Alemdar, öğretmenleri yalnız bırakmadı

Eğitim-İş Derince İlçe Temsilciliği ise Derince Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Eğitim-İş’in Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği etkinliğe Derince Temsilcisi Serhan Şahin, yönetim kurulu üyeleri Ayhan Kara, Nail Emanet, Cantürk Şanal, Ayşegül Uyanık, Esra Mert ve üyeler de katıldı. Her iki sendikanın düzenlediği etkinliklere katılan ve tüm öğretmenlerin bu özel gününü kutlayan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar yaptığı konuşmada “Öğretmenler bizim geleceğimizi şekillendiren, çocuklarımızın yarınlarına ışık tutan ve milletçe aydınlanmamızı sağlayan en önemli unsurlardır. Daha huzurlu, daha güçlü bir Türkiye’yi şekillendiren ve başımızın tacı olan öğretmenlerimizi bir kez daha kutluyor ve yaptıkları hizmetleri taktirle karşılıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817