Öğretmenler finale gidiyor
 Körfez’de, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen ve ilçedeki okulların katıldığı Çim Halı Turnuvası’nda finale gidiliyor.

32 okuldan 350 öğretmenin katıldığı turnuvada, yarın akşam final maçları yapılacak. Maçlar sonrasında birinci, ikinci ve üçüncü olan okullar belli olacak ve ödüllerini alacaklar. Oldukça çekişmeli geçen ve Körfez Belediyesi ile Körfez Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen maçlar,

 95 Evler Belediye Spor Tesisleri’nde oynanıyor. Körfez Belediyesi Spor Koordinatörü Metin Özkan tarafından düzenlenen turnuvaya, ilginin yoğun olması okullarda spora da ilginin artmasına neden oluyor.

Sahada centilmenliği elden bırakmayan öğretmenler, can başla mücadele ederek okullarının ilk üç içinde yer almasını sağlamaya çalışıyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817