banner2752
banner2750
banner2776

Öğretmenler Günü Körfez’de Kutlandı

Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İGSAŞ Ortaokulu tarafından hazırlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Koronavirüs önlemlerinin alındığı ve oturma düzeninin fiziki mesafe kuralına göre ayarlandığı kutlama programına Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Gökhan Güllüoğlu, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan yaptı. 

Başarılı Öğretmenler ve Öğrenciler Ödüllendirildi

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programında Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Körfez’deki ilk ve ortaöğretim okulları arasında düzenlenen şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Yine 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili öğretmenler arasında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğretmenlere de ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.


 

Şehit Öğretmenler Anıldı

Kutlama programında öğretmenlerin oluşturduğu grup tarafından okunan türküler tüm katılımcılardan büyük alkış aldı. Program Şehit öğretmenlerin resimlerinin olduğu slayt gösterisiyle birlikte sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680