Öğretmenlerde Şampiyon Yenikent Anadolu

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kentimizde çeşitli etkinlikler organize ediliyor. Derince Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de Derince genelinde öğretmenler için bir voleybol turnuvası organize etti. Yenikent Kapalı Spor Salonu’nda 8 takımın katılımıyla gerçekleşen ve büyük çekişmeye sahne olan turnuvada şampiyonluğa Yenikent Anadolu Lisesi ulaşırken, Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Fatih Orta Okulu üçüncü ve Derince Özel Eğitim Uygulama Okulu da dördüncü oldu.

Kupa ve Madalya Töreni

Yenikent Kapalı Spor Salonu’nda oynanan final maçlarını Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Cüre, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, okul müdürleri ve öğretmenler takip etti.  Derince Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenledikleri turnuvanın final maçının ardından ise gerçekleşen törenle protokol tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817