banner2779
banner2752
banner2750

Öğretmenlere Yeşilçam Nostaljisi

‘Seven ne yapmaz’, ‘Senede bir gün’, ‘Sevemedim Karagözlüm’…. Hepsi de Türk Sineması’nın unutulmaz klasikleri arasındaki yerini çoktan almış. Bu eserleri unutulmaz yapan ise senaryolarının yanı sıra filmlere isimlerini veren şarkılar. Türk Müziğinin taş plaklardan günümüze kadar uzanan geçmişinde önemli yer tutan 18 eser, Derinceli öğretmenlere unutamayacakları bir nostalji yaşattı. Konser boyunca sinevizyondaki Türk Filmlerinden pasajların da eşlik ettiği şarkıları büyük bir ustalıkla seslendiren solistler Neşe Sarısözen Adalı ile Tuğçe Ocaktar, öğretmenlerden protokol üyelerinden büyük alkış aldı. Akşam yemeği ile başlayan program yaklaşık 2 buçuk saat sürerken, öğretmenler kendileri için düzenlenen program için Başkan Alemdar’a bol bol teşekkür etti.

 

Eğitime desteğimiz sürecek

Kaymakam Mesut Yıldırım, Garnizon Komutanı Ali Kocatürk, Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Turan ve şube müdürleri, Emniyet Müdürü Hüseyin Tanrıkulu, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmenin de katıldığı etkinlik protokol konuşmalarıyla başladı. Öğretmenlerle bu etkinlik kapsamında 4. kez buluştuklarını hatırlatan Başkan Alemdar, öğretmenlerin 6 yaşından itibaren devraldıkları çocuklar üzerinde velilerden daha fazla sorumluluk üstlendiğini belirtti. Belediye olarak eğitime maddi ve manevi olarak katkı sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Başkan Alemdar, hizmetler noktasında öğretmenlerin yapacağı yönlendirmelerin önemli olacağına işaret etti.  

Protokolden öğretmenlere plaket

Başkan Alemdar’dan sonra öğretmenlere yönelik kısa bir konuşma yapan Kaymakam Mesut Yıldırım, eğitim camiasına ve öğretmenlere olan yaklaşımından ötürü Alemdar’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında öğretmenlerin bu ülkenin mimarı ve geleceği olduğunu belirterek Öğretmenler Gününü bir kez daha kutladı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751