Öğretmenlik ömür boyu devam eder
 Öğretmenlik ömür boyu devam eder

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin başlangıcı nedeniyle İzmit Ulubatlı Ortaokulu’nun idareci, öğretmen ve öğrencilerini kabul etti. Öğrencilere kendilerini çok iyi yetiştirmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, “Öğretmenlik bir ömür boyu devam eder. Öğretmenlerimize yeni eğitim döneminde başarılar diliyorum’’ dedi.

 

İZMİT ULUBATLI ORTAOKULU

İzmit Ulubatlı Ortaokulu Müdürü İlknur Durmaz, öğretmenler Şirin Meşe, Sinem Uçan, Gökhan Sarıfakıoğulları, öğrenciler Seda Zeynep Yılmaz, Rabia Alakan, Dilara Akyürek, Ömer Seçgin, Yusuf Avlar ve Halil İ. Bayraktar, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin başlaması nedeniyle gerçekleşen ziyarette Başkan Danışmanı Nermin Tol de hazır bulundu.

 

ÇEVRE DÜZENLEMESİ İÇİN TEŞEKKÜR

Geçmişte ilkokul olarak hizmet veren okulun, 2 Eylül’den itibaren ortaokul olduğu bilgisini veren müdür Durmaz, 486 öğrencisi bulunan okulun sınıf mevcutlarının 25 olduğunu ifade etti. Okul müdürü Durmaz, okulun bahçesinde ve çevresinde yapılan düzenlemeler nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Müdür Durmaz, ‘’Başkanımız Karaosmanoğlu’nun destekleri bizim için çok önemli. Çocuklarımız okulun yeşillenen bahçesinde dolaşıyor, oyunlar oynuyor, hatta bazı derslerini çimlerin üzerinde yapıyor’’ ifadesini kullandı.

 

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER ÇOK ŞANSLI

2013-2014 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nde Kocaeli’deki tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Öğretmenlik yaptığımız yıllarda 70 kişilik sınıflarda ders vermeye çalışırdık. Şu andaki öğretmenler ve öğrenciler çok şanslılar. Eğitimde hem sistem, hem okul, hem derslik sayısında büyük ilerleme kaydettik. Kocaeli’nde çok güzel okullar inşa edildi, edilmeye de devam ediyor. Bu sizlerin gönlünün güzelliğidir. Biz Kocaeli’yi dert edindik. Sizler de öğrencilerini en iyi şekilde yetiştirmeyi dert edinmiş eğitimcilersiniz’’ şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817