banner2752
banner2750
banner2776

ÖGÜDER 'den  Sertifika Ve Ödül Töreni

Türkiye Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği genel başkanı Zeki Aydın’ın katılımıyla genel merkez binasında gerçekleşen törende görev tebliğ sertifikaları birçok il başkanına takdim edildi.

AYDIN HANGİ İL BAŞKANLARINA SERTİFİKALARINI TAKDİM ETTİ.

Türkiye Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği son 1 yılda birçok il başkanının sertifikalarını takdim etmişti. Genel merkez de düzenlenen tören de genel başkan Zeki AYDIN ve Genel sekreter Tülay ŞAFAK’ında katılımıyla takdim edildi. Sertifika alan il ve ilçeler Marmara bölge Başkanı Mehmet KILIÇ, İstanbul il başkanı Tevrat KARAMAN, İstanbul halkla ilişkiler başkanı Metin ORTAHİSAR, Sancaktepe ilçe başkanı Muhammet YUVARLAK, Kocaeli il başkanı Sinan ÇETİN, Çekmeköy ilçe başkanı Sevginur TEKEOĞLU’na Genel başkan Zeki AYDIN TAKDİM ETTİ.,

AYDIN’’ BİZ BİRLİK ve BRABERLİK ADINA BURADAYIZ.

Türkiye Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel başkanı Zeki AYDIN Konuşmasının başında özellikle dernek kuruluşundan bu yana her zaman canla, başla görevini yerine getiren genel sekreter Tülay ŞAFAK’a teşekkür ederek başladı. Ardından Türkiye Özel Güvenlikçiler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine her türlü katkı yapan ve her zaman yanımızda olan Av. Barış KALKAN’a ödül plaketi sunarak teşekkür etti. Son olarak Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar il ve ilçelerimizde canla, başla görev yapan il ve ilçe başkanlarımızla birlikte yüreğiyle görevlerini yerine getiren yönetim kurlu üyelerimize ayrı, ayrı teşekkür ederim diyerek sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680