banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

ÖGÜDER’den Anlamlı Etkinlik

Derneğin genel başkan vekili olan Tülay Şafak ile Denetleme Kurulu Başkanı Namık Aslan ve genel başkan yardımcılarından Caner Arslan, Kızılay’a ait mobil bağış aracına giderek kan bağışında bulundular.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Pandemi döneminde en büyük ihtiyaç haline gelen kan bağışı ile ilgili başlatılan kampanyaya destek olan ÖGÜDER yöneticileri, benzer sosyal etkinliklerin düzenlenmesine önem verdiklerini söyledi. Çalışma ile ilgili bilgiler veren ÖGÜDER Genel Başkan Vekili Tülay Şafak, derneğin hedefleri doğrultusunda özel güvenlik görevlilerinin sorunlarının çözümü ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

ŞAFAK ÇAĞRI YAPTI!

Pandemi süreci ve Ramazan ayında temin edilen erzak kolilerinin en kısa zamanda özel güvenlik görevlilerine ileteceklerini dile getiren Şafak, “Biz dernek çatımız altında güçlü olacağımızı düşünüyoruz. Bu nedenle tüm özel güvenlik görevlisi kardeşlerimizi derneğimize üye olmaya davet ediyoruz. Ayrıca tüzükte yapacağımız değişiklikle üyelik ücretini de kaldıracağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826