ÖĞÜT VE BAŞAR ACILI AİLEYİ TESELLİ ETTİ
 CHP Ardahan milletvekili Ensar Öğüt, CHP Körfez Belediye başkan adayı Prof. Dr. Reşat Başar, Körfez’in tanınmış ailelerinden Fatih mahallesinde ikamet eden ağrı kökenli Aydemir ailesine taziye ziyaretinde bulunup, acısını paylaştılar. Öğüt’e ilçe başkanı Mehmet Miroğlu da eşlik etti.

 

Beş arkadaşı ile birlikte Kaçkaldere mevkiinde geçirdikleri trafik kazasında yaşamını yitiren 19 yaşındaki, 2 aylık evli Muhammet Ensar Aydemir’in evini ziyaret eden Ensar Öğüt ve Başar, aile yakınlarına başsağlığı dileyip, yapacakları bir şey olup olmadıklarını sordular. Aynı zamanda Hereke’in halı üreten işadamlarından olan dede Ahmet Aydemir ve baba Dilaver aydemir tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Öğüt ve Başar,bir süre görüştüler.

 

Ensar Öğüt, kuran ve duaya katıldıktan sonra, acılı ailenin fertleri ile tek tek görüşüp başsağlığı diledi. Doğu ve Güneydoğu illeri ile de partisi adına ilgilenen Öğüt, bir çok aileyi yakından tanıdığını ve burada bulunan aile fertleri ile de sohbet etmeyi ihmal etmedi. Özelikle yaşlı dedeler meclisten tanıdıkları Öğüt’e sorular sordular.

 

GECE GÜNDÜZ BENİ ARAYIN

 

Sohbet sırasında Ensar Öğüt, “ben milletvekili olarak 22 ili dolaşıyorum. Ağrı’ya da sık sık gidiyorum. Evlerinde kaldığım çok dostum var. Ankara’ya geldiklerinde bana mutla uğrarlar. Burada da çok sayıda dostum, dilayoğ içinde olduğum dostum var. Aydemir ailesini de tanıyorum. Bu büyük acıyı duyunca, değerli hocam Reşat Başar’ı  ve ilçe başkanımı da alıp koşarak geldim. Allah sabır versin. Acınızı yürekten paylaşıyorum.”dedi. Öğüt, kartlarını da vererek, “bana bir ihtiyaç olursa gece gündüz beni arayın” diye tembihte bulundu.

 

ACILI BABA VE DEDEYİ SARILARAK TESELLİ ETTİ

 

Öğüt acılı babayı, dinimize göre evladına dua etmek, arkasından rahmet okumak bir baba için önemli olduğuna dikkat çekerek, boynuna sarılıp, yanaklarını okşayıp teselli etti. CHP Körfez Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Reşat Başar ile ilçe başkanı Mehmet Miroğlu’da acılı aileyi tek tek teselli edip başsağlığı dileğinde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817