banner2779
banner2752
banner2750

Okan Çifti Kadın Cinayetlerine  Dikkat Çekti

İYİ Parti Körfez İlçe Belediyesi Meclis Üyesi  genç girişimci iş adamı Enver Okan;  'Kadın Cinayetlerine  yönelik yapılan programa;  bir süre önce 10 yaşında ki çocuğunun gözleri önünde, kocası tarafından boğazı kesilerek katledilen 'Emine Bulut'un isminin yazılı olduğu tişörtle katılarak; anlamlı bir mesaj verdi; kadın cinayetlerine karşı çıktı.

Beyaz tişörtün üzerinde siyah yazı ile 'Emine Bulut' yazısını da değerlendiren Enver Okan; ' Bütün kadınlar beyazdır. Tişörtün beyaz olması kadınların beyazlığını ve güzelliğini temsil ediyor. Emine Bulut yazısının siyah yazılması ise; beyaz ve güzel kadınları kendini bilmez insanlar hayatlarını karartıyor, bunu temsil ediyor. Bu gün duyarlı olmaz isek ne zaman olacağız? Bu konu siyaset üzeri bir konudur. Herkesin bu kadın cinayetlerine karşı durması; birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerekir" dedi.

Eşi Halise ile birlikte yürüyüş programına katılan Enver Okan, verdiği anlamlı mesaj ve hazırlıklı katılımıyla da gündem konularına yakın olduğunu gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751