Okul hademesi sahilde ölü bulundu

Kandıra'nın Kefken sahilinde sabah saatlerinde bir erkek cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre olay şöyle gelişti: Kefken sahilinde dolaşan vatandaşlar deniz kenarında büyük bir cisim gördü. Merak ederek yanına giden vatandaşlar gördükleri manzara karşısında büyük bir şok geçirdi. Sahile bir erkek cesedinin vurduğunu gören vatandaşlar hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.


DENİZE DÜŞMÜŞ
Jandarmanın yaptığı incelemede cesedin Mehmet Akif İlköğretim Okulu'nda hademelik yapan ve bir gündür kayıp olan Adem Çak'a ait olduğu tespit edildi. Bekar olduğu bilinen ve başka bir okuldan 
Kandıra'ya sürgün gönderildiği iddia edilen talihsiz vatandaşın, Kandıra sahilinde bir miktar alkol aldıktan sonra denize düştüğü ve boğulduğu tahmin ediliyor. Kandıra'da tek başına yaşayan Adem Çak'ın cenazesi otopsinin ardından toprağa verilmek memleketine Gümüşhane'ye gönderildi. 

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817