Okul müdürleri iftarda buluştu

Eğitim camiası bir araya geldi

Ramazan ayının Kent Meydanı’nda kurulu olan Çayhane ile ilçe halkına en güzel şekilde yansıdığı Derince’de, ilçe genelinde çeşitli iftar programları da düzenleniyor. Bu bağlamda ilçede son olarak eğitim camiasını bir araya getiren iftar organizasyonu tertip edildi. Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğine Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, milli eğitim şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı. Yoğun ilgi gösterilen iftar programında açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, programa gösterilen ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederek, hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu.

 

Başkan Bulut’tan TEOG vurgusu

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise konuşmasında TEOG sınavındaki başarıya vurgu yaptı. Son yapılan TEOG sınavında Derince’den 37 birinci çıktığını hatırlatan Başkan Bulut, “TEOG’da elde edilen bu başarı sizlerin başarısı. Sizlerin ve öğretmenlerimizin emekleri ile öğrencilerimiz bu başarıyı elde etti. Derince’de eğitimdeki başarıyı bir kademe daha yukarıya çıkartmak için biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu başarılar artarak devam edecek” dedi. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik de Ramazan ayının hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Derince Kaymakamı Akın Yılmaz da konuşmasında “Dinamizmin ve uyumlu çalışmanın karşılığını TEOG sınavında gördük. Hizmette sınır yoktur. Bu başarıları daha da ileriye götüreceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817