Okul Müdürü Erik Dalı Müziği  Öğrencileri Karşıladı

Pandemi dönemiyle farklı bir dönem yaşayan ve evlerinde eğitim gören öğrenciler alınan karar sonrasında yüz yüze eğitim almaya başladılar. Velileri tarafından okula getirilen ve yine pandemi nedeniyle gergin olan öğrenciler, okul Müdürü Atilla Öztürk ve öğretmenleri okul bahçesinde Erik Dalı adlı oyun havasıyla karşılandılar.

Pandemi döneminde telekonferans görüşmelerinde okulların açıldığı gün bu şekilde karşılanmak istediklerini söyleyen öğrencileri kırmayan Atilla Öztürk, örnek olacak bir karşılama ile hem minik öğrencilere moral verdi, hem de sözünü tuttu. Okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri okul bahçesine geldiklerinde mesafe kurallarına göre yerlerini aldılar ve ardından başlayan oyun havası ile okul müdürü ve öğretmenleriyle birlikte oynamaya başladılar.

Oyun havasıyla ve oynayarak karşılanan öğrencileri daha sonra odasına alan Atilla Öztürk, kolonya ve çikolata ikram ederek hoş geldiniz dedi. Atilla Öztürk, okulu ve eğitimi çocuklara sevdirmek ve pandemi stresini atmak için bunu yaptıklarını, öğrencilere tatil döneminde söz verdiğini belirterek, “Çocuklar bu şekilde mutlu olarak, moral kazanıp eğitim dönemine başladılar. 40 dakikalık teneffüslerde de çocuklarımızla yine oynayarak, eğlenerek eğitim yapacağız” dedi. 1 Ocak tarihi itibariyle emekli olacak olan tecrübeli eğitimci bu uygulamasıyla örnek oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817