banner2779
banner2752
banner2750

Okul müdürü ifade verdi
GEÇTİĞİMİZ gün Kandıra yolu Sarıhocalar Köyü Mevkiinde yol kenarında ölü olarak bulunan Serpil Kömürcü’nün ölümü ile ilgili olarak Jandarma ve polis soruşturmasını sürdürüyor. Serpil Kömürcü’nün görev yaptığı ve tartıştığı iddia edilen İlimtepe İlköğretim Okulu Müdürü Tamer Terzi, soruşturma kapsamında jandarmaya giderek ifade verdi. 
 
KENDİSİ AYRILDI
Akşam saatlerinde Jandarma Komutanlığı’na giderek ifade veren Tamer Terzi’nin Serpil Kömürcü’nün sadece 4 gün boyunca okulda “Ücretli öğretmen” olarak görev yaptığını ve 27 Eylül’de ayrılmayı kendisinin istediğini söylediği iddia edildi. Kendisine görevden ayrılma ile ilgili olarak dilekçe verdiğini ve o günden sonra kendisi ile görüşmediğini söylediği iddia edilen Terzi’nin Kömürcü ile hiçbir husumetinin bulunmadığını da belirttiği öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751