Okul Tadilatları İçin  1.5 Milyonluk Destek

Yetkililer, bugüne kadar 1,5 milyon liralık destek verildiğini belirtti

Eğitime verdiği destekler ile örnek çalışmalara imza atan Körfez Belediyesi, her yıl olduğu gibi okullarda boya, badana ve tadilat işlemlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Okulların boya badana ve tadilat işlerini eğitim dönemi öncesinde büyük ölçüde tamamlayan ekipler, gelen talepler doğrultusunda diğer eksikleri de gidermek için hummalı bir çalışma yürütüyor.

TEK TEK İLGİLENİLİYOR

Gelen talepleri belirli programlar dahilinde gerçekleştiren belediye ekipleri, öğrencilerin eğitimini aksatmamak adına çalışmalarını akşam saatlerinde ve hafta sonlarında ağırlıklı olarak gerçekleştiriyor. Yetkililerden edinilen bilgiye göre bugüne kadar boya ve küçük tadilatlar dışında verilen desteğin 1,5 milyon lirayı bulduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817