OKULLAR YETİŞMEDİ

Bu okullar arasında yer alan Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Barbaros Mahallesi’nde inşaatı devam eden İgsaş Orta Okulu binasında, 25 Şubat 2016’da başlayıp, 9 Şubat 2017’de yani 7 ay önce bitmesi gerekirken halen daha çalışmalar devam ediyor. Bu okulda eğitime başlamayı bekleyen öğrenciler ise çevre okullara gönderildi ve binanın bitmesini bekliyorlar.

Yine Derince’de Yavuz Sultan Mahallesi’nde Şehit Hakan Işık Caddesi’nde başlayan okul inşaatı da halen devam ediyor. 23 derslikli Derince Dumlupınar İlkokul binası da 6 Mayıs 2016’da başlamış ve 2 Mart 2017 tarihinde teslim edilmesi gerekiyordu.

Her iki okulunda zamanında bitirilmemesi, velileri ve öğrencileri zorda bırakırken, bu sene yapılacak olan il genelindeki bir çok okulunda aynı konumda olduğu iddia ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817