Okullara büyük destek


Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında eğitim kurumlarına her türlü desteği veren Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan okul idarecilerini de ziyaret ederek sorunlarını dinliyor, isteklerini not alıyor. Bu kapsamda Özbey İlkokulu’na ziyaret gerçekleştiren Başkan Kan, Müdür Tayfun Eski ve öğretmenlerle sohbet etti. Okuldaki eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi noktasında kurmaylarına talimatlar veren Cengiz Kan, “Eğitime desteğimiz her zaman sürecek” dedi. Başkan Kan, Özbey İlkokulu’ndan sonra Araman İlkokulu’na geçti. Başkan Kan’ı, Okul Müdürü Memduh Sark ve öğretmenler karşıladı.

Her türlü yardım

Öğretmenlerden isteklerini dinleyen Başkan Kan, ”Burada eğitim gören çocuklar bizim çocuklarımız, sizler ise bizim çocuklarımızın eğiticilerisiniz. Biz de Kandıra Belediyesi olarak tüm çabalarımız çerçevesinde sizlere destek ve yardımcı olmalıyız” dedi. Okullara projeksiyon cihazı, projeksiyon perdesi, televizyon, fotokopi makinesi gibi araç ve gereç tedarik etmede yardımcı olunacağını ifade eden Başkan Kan, ”Ziyaret gerçekleştirdiğimiz her okulda halk oyunları kursları başlattığımızı ve kıyafet temini sağlayacağımızı dile getiriyoruz. Sizden beklentimiz, bu konuda bize destek olmanızdır” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817