banner2779
banner2752
banner2750

OKULLARDA KAĞITSPOR RÜZGARI
 Alt yapıya büyük önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, Kocaeli’de ki gençleri spora kazandırma adına faaliyetlerini bu doğrultuda sürdürüyor. Koordinatör, antrenör, sporcu ve velilerin işbirliğiyle yürüttüğü alt yapı tarama faaliyetlerini  tüm hızıyla devam ettiriyor. Kocaeli’de ki tüm ilçelerdeki okulları gezecek olan ekip, taramalar sonrasında belirlenen branşlarda pilot okullar seçerek alt yapı şubelerinin sayısını arttıracak.

 

GÜREŞ BRANŞI TANITILDI

Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü son olarak ata sporumuz Güreşi Çayırova’da ki okullarda tanıttı. Kağıtspor’un sevimli kızıl pandası SEKO’nun da katıldığı programda, öğrenciler SEKO’ya büyük ilgi gösterdi. Büyükşehir Kağıtspor Branş koordinatörü Alparslan Arslan ve Gebze bölgesi koordinatörü Feyyaz Karabıyık, öğrencilere güreş branşı hakkında bilgi verdi. Güreşle ilgili merak ettikleri soruları koordinatörlere yönelten öğrenciler, dağıtılan formları doldurarak spor yapmak istediklerini söyledi.

 

SEKO’YA BÜYÜK İLGİ

Öğrencilerin yoğun ilgisinden dolayı memnun olduklarını ifade eden Büyükşehir Kağıtspor koordinatörleri bilgilendirme ve tarama faaliyetlerin diğer ilçelerde farklı branşlarda da devam edeceğini söyledi. Bilgilendirme toplantılarının ardından öğrenciler sevimli maskot SEKO ile bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi. 

 

 

 

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751