Okulların Eksikleri Tek Tek Gideriliyor

Körfez Belediyesi, ilçedeki eğitim kurumlarından gelen talepleri tek tek değerlendiriyor ve en kısa sürede cevap veriyor. Eğitim dönemi öncesinde yapılan  çalışmalar dışında yıl içerisinde de gelen talepler doğrultusunda çalışma yürütülüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de son olarak Yeniyalı Mahallesi’nde bulunan Bilim ve Sanat Merkezi’nin eksikliklerini giderdi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Okul yönetimi tarafından gelen talep sonrasında ekipler kısa süre içerisinde Bilim ve Sanat Merkezi’ne raylı kapı ve cam korkuluk montajı gerçekleştirdi. Okul yöneticileri Körfez Belediyesi ekiplerine teşekkür ederken, Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri de okullardan gelen taleplere en hızlı şekilde cevap verdiklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817