Okur; Biz sorunlardan kaçan taraf olmadık

Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Ali Okur ve Fikri Işık, İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, İlçe Başkanları, Belediye meclis üyeleri, İlçe yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur toplantıda yaptığı konuşmada; “Dilovası’nın önemli ilçelerimizden birisi olduğunu, gelişimi ve kalkınması yönünde her türlü fedakarlıktan kaçınmayacaklarını ifade eden Okur, hiç bir ayrım yapılmadan vatandaşa en iyi hizmetin ulaştırılması, hizmet eksiklerinin giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti. Okur konuşmasının devamında, Biz sorunlardan kaçan taraf olmadık. Halkımız bizlerden hizmet bekliyor, bizde karşılığını hizmet olarak veriyoruz. AK Parti bir hizmet partisidir. Halkımızın yanında birlik içerisinde, bir aile gibi birbirimize kenetleniyor, daha güçlü, refah düzeyi artmış Türkiye için çabalıyoruz.

Her bir il, ilçe ve köyümüzün eksiksiz hizmet alması için devletimiz tüm birimleriyle sahadadır. Ülkemiz tarihinde görülmemiş hizmetler, AK Parti iktidarı ile görülmeye başladı. Planlı, programlı, projeler üreterek ihtiyaçlar doğrultusunda tespitler yapıp, günün şartları ile birleştirerek, aldığımız vekaletin bilinciyle samimi bir şekilde gece gündüz demeden çalışarak bu hizmet seferberliği sağlandı. Çalışınca her şey oluyor. Bizler çalışmayan taraf olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Hep çalışacağız. Sorunlar geri çekilerek değil üzerine gidip ilgilenince çözülüyor” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817